Παρέχουμε υπηρεσίες σχετικά με την Τοποθέτηση, Επισκευή, Συντήρηση Συστημάτων Σκίασης καθώς και Ψηφιακές εκτυπώσεις σε τέντα.

 • Τέντες Καρόπουλος στο Αγρίνιο

  Η στενή συνεργασία μας με πρωτοπόρους κατασκευαστές συστημάτων σκίασης και κορυφαίους οίκους του χώρου μας επιτρέπει να είμαστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις τεχνολογικές εξελίξεις στον χώροΕγγυούμαστε αποτελεσματική και καλαίσθητη εφαρμογή συστημάτων σκίασης και προστασίας. Δίνουμε σημασία στο σχεδιασμό & στην επιλογή υλικών  και την εφαρμογή τους. 

  Κυνηγάμε το άριστο αποτέλεσμα για τον πελάτη μας, με βάση τα δικά του κριτήρια ποιότητας, αισθητικής, αλλά και οικονομίας. Σας διαβεβαιώνουμε ότι ένα σύστημα σκίασης από εμάς είναι περισσότερο επένδυση παρά ένα ακόμα έξοδο

  Έχοντας μία μακρόχρονη πείρα στον τομέα των προϊόντων σκίασης και με πολλές κατασκευές στην ευρύτερη περιοχή του Αγρινίου, στην Αιτωλοακαρνανία και στη Λευκάδα, η εταιρία μας μπορεί να παρέχει αξιόλογες υπηρεσίες στα προϊόντα σκίασης! 

  Η ατμοσφαιρική ρύπανση, η σκόνη, ο ήλιος και οι καιρικές συνθήκες επιβαρύνουν και φθείρουν τα υφάσματα και τα εκτεθειμένα μέρη των συστημάτων. Η μακροχρόνια πείρα μας είναι εγγύηση!

  Τοποθέτηση

  Τοποθέτηση Προϊόντων Σκίασης στον επαγγελματικό ή ιδιωτικό σας χώρο! Η επαγγελματική συμπεριφορά και η εμπειρία στα συστήματα σκίασης μάς έχει καταξιώσει στον χώρο.

  Επισκευή

  Ράψιμο & Πλήσιμο Τέντας ή άλλων Προϊόντα Σκίασης. Αναλαμβάνουμε την επιδιόρθωση και συντήρηση των μηχανικών και ηλεκτρικών μερών των συστημάτων σκίασης.

  Συντήρηση

  Η συστηματική συντήρηση τους εγγυάται την παράταση της διάρκειας ζωής των συστημάτων σκίασης, που θα σας απαλλάξει από την αναγκαία αντικατάστασή τους!

  Ψηφ. Εκτυπώσεις

  Διαφημίστε την επιχείρησή σας: εκτυπώστε το δικό σας λογότυπο & την δική σας μακέτα πάνω στην τέντα, απλά γράμματα, φωτογραφίες και ότι άλλο επιθυμείτε!