Η Εταιρία Τέντες  Καρόπουλος στο Αγρίνιο κατέχει εδώ και χρόνια ηγετική θέση στα είδη σκίασης στην ευρήτερη περιοχή της Δυτικής Ελλάδας.

Τα προϊόντα μας διακρίνονται για την αξεπέραστη ποιότητα, την μεγάλη αντοχή και την απόλυτη εφαρμογή χάρη στην προηγμένη τους κατασκευαστική τεχνολογία.

Η εταιρία μας με υψηλή τεχνογνωσία και πολύτιμη εμπειρία δεκαετιών, αποτελεί μια σύγχρονη και ολοκληρωμένη απάντηση στη διάθεση συστημάτων σκίασης εξωτερικού και εσωτερικού χώρου, προσφέροντας φυσική σκιά και προστασία για κάθε χώρο. Το όνομα μας είναι συνώνυμο της σιγουριάς, της υψηλής ποιότητας, της εμπιστοσύνης, της σωστής συνεργασίας και της άψογης εξυπηρέτησης.

Μέσα από μια πορεία διαρκούς ανάπτυξης και επιτυχίας, έχουμε καθιέρωθει σαν μία έμπειρη εταιρεία, ικανή να εξελίσεται συνεχώς με καινούργια προϊόντα και τεχνολογίες και να συνεργάζεται με τα μεγαλύτερα ονόματα της αγοράς, προσφέροντας σας τον πιο σύγχρονο εξοπλισμό και τεχνογνωσία.

Διαθέτουμε μία μεγάλη ποικιλία επαγγελματικών ομπρελών, τεντών και ειδικών κατασκευών για κάθε τύπου εξωτερικό και εσωτερικό χώρο.

Κύριος στόχος της εταιρείας μας είναι η άριστη ποιότητα των προϊόντων, η ειλικρινής και υπεύθηνη σχέση με τον πελάτη.

3 LOGO4 karopoulos 950x80px